Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12610 niezalogowanych)

()
Początkujacy
francislaw napisał:
No..znalazł się PLAYBOY..
Proponuje wam szyld "Łatwo..Szybko..Przyjemnie"..
Heh, może jednak lepsza była by szkoła posrywania dla Holendrów co? Podobno z facetów łatwiej jest wykrzesać kaske, udowodniwszy im że mogą być w czymś lepsi..np..kontaktach z "urokliwymi" holenderkami"

a dlaczego akurat ,,posrywania???
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
schat_je napisał:
Ale co to za roznica czy to Polak, Polka...Holender, Holenderka...liczy sie to jakim sie jest czlowiekiem... nie chodzi o to, zeby patrzec na siebie, ale w tym samym kierunku...
A niektorym sie wydaje , ze poznac obcokrajowca to jak wygrany los na loterii...

nooooooooom,,,to jest wręcz nieeeemożliwe ....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Widze,Piotrze,ze dzialalnosc rozpoczeta...wprawdzie tylko teorie tu nam przedstawiasz,no ale od czegos trza zaczac
A na powaznie,to nie tylko Polacy tak sie zachowuja,wiec nie generalizujmy ponownieNie kazdy ma tyle smialosci w sobie ,co Ty,Piotrze I nie kazda dziewczyna da sie umaic czy tez inaczej oczarowac
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
MalutkaNiepokorna napisał:
Widze,Piotrze,ze dzialalnosc rozpoczeta...wprawdzie tylko teorie tu nam przedstawiasz,no ale od czegos trza zaczac
A na powaznie,to nie tylko Polacy tak sie zachowuja,wiec nie generalizujmy ponownieNie kazdy ma tyle smialosci w sobie ,co Ty,Piotrze I nie kazda dziewczyna da sie umaic czy tez inaczej oczarowac

Malutka ,,no wiesz -jasne ze nie tylko Polacy,ale jak mam sie rozpisywać na temat róznych narodowosci? musiałbym urlop wziąść ,a zaznaczam że nie mam zadnego klijenta jeszcze ,dodam tylko że chińczycy i Bułgarzy- to jest dopiero ubaw patrząc jak szykują sie do zalotów godowych
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zadnego klienta,a juz gratisy rozdajesz???? Mozna okreslic,ze nie Polacy,tylko generalnie faceci
Fakt,ze czasami jest niezly ubaw jak koles probuje poderwac dziewczyne..i co najzabawniejsze,ze wiekszosc leci tym samym schematemCzyzby po tej samej szkole podrywu byli??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zadnego klienta,a juz gratisy rozdajesz???? Mozna okreslic,ze nie Polacy,tylko generalnie faceci
Fakt,ze czasami jest niezly ubaw jak koles probuje poderwac dziewczyne..i co najzabawniejsze,ze wiekszosc leci tym samym schematemCzyzby po tej samej szkole podrywu byli??

zalatuje mi tu jakąś prowokacją malutka
z taką antyreklamą nigdy interes nie zakwitnie
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Prowokacja???? Z mojej strony ???? Nie.....no cos Ty...Stwierdzam fakty
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Sory..literówka wywołana ponockowym zmęczeniem wzroku i paluszków po pracy
Podrywania miało być oczywiście...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Prowokacja???? Z mojej strony ???? Nie.....no cos Ty...Stwierdzam fakty

ale jakie fakty??widziałaś mnie kiedyś podczas sezonu na leszcza??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
francislaw napisał:
Sory..literówka wywołana ponockowym zmęczeniem wzroku i paluszków po pracy
Podrywania miało być oczywiście...

no skumałem ,,,ale fajnie to zabrzmiało....i qrde od dzis zaczynam posrywać
Zgłoś wpis

Bliżej nas